PERLINDUNGAN PERNIAGAAN

Etiqa Family Takaful Berhad

INGIN MENDAPATKAN MEDICAL CARD ANDA?

PERLINDUNGAN ETIQA TAKAFUL PERNIAGAAN

LADANG & PERTANIAN

Etiqa Takaful selalu bersedia untuk mendapatkan bantuan petani dengan memberikan mereka insurans sekiranya berlaku kegagalan dalam tanaman, yang disebabkan oleh bencana alam dan cuaca buruk atau iklim.

HARTA & PEMBINAAN

Kami di Etiqa juga menyediakan insurans & takaful kepada syarikat pembinaan untuk membantu mereka dalam projek mereka, dan kami bertindak sebagai penanggung insurans untuk Majikan, Kontraktor, atau Pembiaya Projek, dan rangkaian perkhidmatan dan polisi insurans kami sangat luas untuk rangkaian pembinaan.

TENAGA & UTILITI
Dari kontraktor pajakan luar pesisir kecil hingga syarikat minyak multinasional besar, kami menyediakan insurans kepada semua, serta kontraktor kepada syarikat perkhidmatan, selain operator terminal dan penyedia utiliti.

PERKAKASAN & PERISIAN

Waktu henti untuk perkakasan dan perisian boleh memberi kesan buruk terhadap produktiviti syarikat atau organisasi, dan untuk itu kami telah membuat penyelesaian yang dapat melindungi syarikat tersebut dari waktu henti ini.

KEDAI & PERUNCITAN

Perancangan pelan / pakej untuk perdagangan / kedai dilakukan oleh Etiqa yang merangkumi kandungan, perlindungan inflasi, perbelanjaan undang-undang, kenaikan musiman, kehilangan lesen, gangguan perniagaan, awam, produk & liabiliti di pihak majikan.

SEKTOR PERKHIDMATAN
Etiqa Takaful menawarkan pelbagai jenis perlindungan yang sesuai untuk sektor perkhidmatan. Etiqa menyediakan pakej dengan gabungan kedua-dua ciri standard dan pilihan sehingga anda dapat memilih penutup yang paling sesuai dengan perniagaan anda.

LOGISTIK

Anda akan mengetahui dari pengalaman pengangkutan anda bahawa pengangkutan barang atau bahan bukanlah pekerjaan yang berjaya dan hanya kerana itu, kami mempunyai penyelesaian dalam bentuk insurans yang akan memenuhi semua keperluan anda.

PERKILANGAN

Etiqa Takaful menawarkan pelbagai jenis penutup yang sesuai untuk pengeluar. Etiqa menyediakan pakej dengan gabungan kedua-dua ciri standard dan pilihan sehingga anda dapat memilih penutup yang paling sesuai dengan perniagaan anda.

KOMUNIKASI
Etiqa Takaful juga berada di barisan depan dalam sektor komunikasi, dan kami mempunyai rancangan yang memenuhi setiap selera anda, sama ada liputan atau perkhidmatan yang ditawarkan. Anda juga boleh menyesuaikannya mengikut keperluan.

Hubungi kami untuk mendapatkan khidmat pelanggan kami+6019-341 4001
ETAKFUL SERVICES BY NUR DIYANAPERUNDING ETIQA FAMILY TAKAFUL BERHAD2021